Nieśmiertelne Gry Szukaj
Zeus Pan Olimpu

Autor Wątek: Domy Elity  (Przeczytany 30454 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Endix

• Gracz
  • Stone Cold
Odp: Domy Elity
« Odpowiedź #20 dnia: 02.01.2014, 15:20:20 »
Jest na co popatrzeć :)

Swoją drogą, ja wolę budować miasta od linijki, gdzie wszystko ma swoje wyznaczone miejsce i nie ma kombinacji. Ale z drugiej strony, budując w ten sposób, czasem po prostu może zabraknąć miejsca.

A tak przy okazji - ktoś kombinował z siłą militarną wrogów ? Jestem ciekaw ile wojska potrzeba mieć, by pokonać wroga z poziomem siły militarnej 6 i gospodarczej 5. Sam próbowałem najechać takiego zawodnika mając jakieś 120 domków z konnica i odbiłem się jak od ściany :D
...and that's the bottom line, because I said so !

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
« Odpowiedź #21 dnia: 03.01.2014, 13:22:50 »
Siła militarna 6 oznacza że miasta nie da się podbić.

To często używana sztuczka w niektórych kampaniach aby gracz nie podbił danego miasta przed momentem, gdy każe tak zrobić fabuła i cele misji ;)
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
« Odpowiedź #22 dnia: 03.01.2014, 18:41:16 »
Dokładnie. Nawet jeśli ilość tarcz widoczna nad miastem na mapie świata maleje po ataku to siła militarna tak naprawdę nie spada. Takiego miasta nie da się podbić.

Endix

• Gracz
  • Stone Cold
« Odpowiedź #23 dnia: 03.01.2014, 19:26:45 »
Ja pierdziu ! Takiej odpowiedzi się nie spodziewałem. Dopieszczam właśnie szczegóły w misji, ostatnim epizodem właśnie miało być podbicie miast z taką siłą. Ale jaja, dzięki !
...and that's the bottom line, because I said so !

gosc

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 09.03.2015, 12:34:24 »
a czy da sie podbic miasto z 6 tarczami, kiedy ustawi sie w misji fakt 'rywal odepchníety' (armia daleko)?

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
« Odpowiedź #25 dnia: 09.03.2015, 19:39:35 »
Nie, jak już wspomniamo powyżej.
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest osiem odjac osiem (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre piec):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe osiemdziesiat trzy):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe sto osiem):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem