Nieśmiertelne Gry Szukaj
Zeus Pan Olimpu

Autor Wątek: Pytanie co do nowej misji  (Przeczytany 3652 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nowa misja

• Gość
Pytanie co do nowej misji
« dnia: 08.02.2014, 19:49:56 »
Witam wszystkich. Chciałem zapytać, czy jeśli rozpiszę komuś cały pomysł na stworzenie nowej misji, to czy ten ktoś podejmie się jej stworzenia. Od razu mówię, że sam chciałem ją zrobić ale przeraża mnie ten cały edytor, nie chcę czegoś schrzanić a wpadł mi do głowy niezły pomysł. Widziałem podobną misję tutaj w dziale "download" tyle że teraz rzecz działa by się jakby z drugiej strony. Szczegółowy plan zdradzę komuś kto miałby ochotę się tego podjąć:) Z góry mówię, że wszelkie sposoby namawiania mnie żebym jednak sam zrobił tą misję będą bezskuteczne, z tego powodu że do szalu doprowadza mnie ten edytor a nie mam zamiaru się denerwować:))

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
Odp: Pytanie co do nowej misji
« Odpowiedź #1 dnia: 08.02.2014, 20:52:09 »
Jeśli masz jakiś ambitny pomysł, warto najpierw podjąć się jakiegoś drobniejszego pomysłu i powoli nabierać wprawy. Z czasem i odrobiną praktyki powinieneś móc wcielić w życie to co chcesz, pomijając techniczne blokady starzejących się gier. Obawiam się niestety, że nikt za ciebie misji nie zrobi.
What we want is a story that starts with an earthquake and works its way up to a climax.

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
Odp: Pytanie co do nowej misji
« Odpowiedź #2 dnia: 09.02.2014, 16:45:01 »
Kalontas dobrze mówi; trzeba samemu się nauczyć i misję zrobić, inaczej nie da rady ;)
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest dziesiec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):
Napisz malymi literami ile to jest osiem odjac osiem (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre piec):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Stolica Polski (malymi literami) (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe dwadziescia dwa):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem