A teraz recenzja misji. Właściwie to nie wiem do końca co o niej myśleć. Szczerze mówiąc, mam ambiwalentne odczucia, ale zacznę od początku.
Ta 'Enigma' powyżej wcale nie kłamie, bo nawet podczas testów na Herosie było mi ciężko, a na wyższych poziomach trudności zapewne jest ciężej. Zdecydowanie nie jest to misja dla początkujących.
Really?

Poziom trudności był najwyżej średni (a grałem na bogu). Szkoda, bo zachęcony opisem oczekiwałem czegoś więcej.
Co mi się podobało?
to co lubię najbardziej - wiele świątyń, wielu bohaterów, wiele zadań od bogów i potworów.
Też to lubię. Ponadto, kombinowanie ze zmieszczeniem wszystkiego na dość małej przestrzeni. Wielki plus dla Ciebie za pomysłowość w ustalaniu zadań herosom, tak by pasowały do fabuły (przy ograniczeniach edytora), choć nie wszystkie podobały mi się w jednakowym stopniu. Zauważyłem, że od czasu mojej "Olimpii", bardzo spodobały Ci się osuwiska. I dobrze

. Fajny pomysł z zapadniętą łąką (chociaż miałem tam mnóstwo mleczarni

). Jak zwykle, ładne mapy. To chyba tyle plusów.
Teraz minusy.
Pewnie już wiesz co napiszę na początku

. Tak, zgadza się. Zgadłeś. Błędy w tekstach. Zwykle nie biorę ich pod uwagę przy ocenie misji, bo u Ciebie są to przeważnie "literówki" i ewentualnie jeden lub dwa błędy językowe. W tej misji wkradło się ich dużo więcej niż zwykle więc tym razem już nie mogę na to "przymknąć oka". W pewnym momencie musiałem kilkakrotnie czytać tekst, bo nie mogłem zrozumieć o co Ci mogło chodzić. Zagmatwałeś trochę i pewnie sam tego nie zauważyłeś.
Nie wiem, czy tak bardzo przyłożyłeś się do fabuły, czy może naturalnie stworzyłeś coś takiego, ale jest fenomenalna
Z tym się zgodzić nie mogę. Pisałeś lepsze historie. Sama fabuła nie zrobiła na mnie wrażenia. Dość logiczna i w ogóle... jednak jej tematyka jest krótko mówiąc... raczej infantylna. Wróżki? Serio? Skąd taki pomysł? Co Cię zainspirowało? Nie przypadło mi to do gustu. No, ale co kto woli. Jedynie tekst kończący historię trochę mnie zaciekawił.
Jeśli chodzi o potopy, dwa wystarczyłyby w zupełności, zważywszy na to, że mapa nie była zbyt duża a trzeba było gdzieś te dworki stawiać (zamiast rozwijać).
Podsumowując, daję "Krainie Wróżek" mocno naciągane 8/10.