Nieśmiertelne Gry Szukaj
Zeus Pan Olimpu

Autor Wątek: Warto wracać do Zeusa  (Przeczytany 37807 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

3promile

• Gracz
Odp: Warto wracać do Zeusa
« Odpowiedź #60 dnia: 03.03.2024, 10:32:37 »
I z powrotem w Tebach. Fajna mapa, ale ta lawa - brrr...

3promile

• Gracz
« Odpowiedź #61 dnia: 03.03.2024, 10:34:28 »
W Malei podobnie - fajna mapa, ale Zeus, Demeter i Atena - brrr...

KrejzolHD

• Gracz
« Odpowiedź #62 dnia: 12.09.2024, 08:24:26 »
Niech ktoś wyda jakąś mapę proszę. ;D Chciałbym wrócić do gry ale wszystko pamiętam zbyt dobrze.

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
« Odpowiedź #63 dnia: 10.10.2024, 16:48:39 »
Znajdź kogoś kto zrobi jakąś, to też zagram :P
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

3promile

• Gracz
« Odpowiedź #64 dnia: 07.05.2025, 08:36:34 »
Chłodna była ta majówka, więc wróciłem do słonecznej Atlantydy...

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
« Odpowiedź #65 dnia: 07.05.2025, 19:23:10 »
Jak zawsze na bogato - tyle elity!
Widzę, że nawet podpis w rogu jest. ;)

Carolk

• Gracz
« Odpowiedź #66 dnia: 19.05.2025, 08:02:29 »
A trochę z innej strony "powrót" do Zeusa. Graliście może w Builders of Greece? Jakie wrażenia? Jest to podobne do Zeusa? Wizualnie nawet ładnie to wygląda.

KazuaR

• ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
  • Gracz
  • Not enough minerals.
« Odpowiedź #67 dnia: 26.05.2025, 20:40:44 »
A trochę z innej strony "powrót" do Zeusa. Graliście może w Builders of Greece? Jakie wrażenia? Jest to podobne do Zeusa? Wizualnie nawet ładnie to wygląda.

Nie wiedziałem, że takie coś istnieje. Na pierwszy rzut oka grafika wygląda trochę jak Caesar IV, ale patrząc ogólnikowo stronę na Steamie wygląda, że motyw mitologiczny taki jak w Zeusie został tam ominięty. Na plus jest to, że na Steamie jest też darmowe demo, więc zawsze można sprawdzić w ten sposób czy warto zakupić.

Carolk

• Gracz
« Odpowiedź #68 dnia: 27.05.2025, 18:39:08 »
no pobrałem sobie i średnie i bardziej chyba czerpie z Anno. Zacząłem sobie właśnie Anno 1404 żeby być gotowym jak wyjdzie 117 bo może być dobre :) a co do Zeusa to byłaby gra dla mnie idealna gdyby można było rozszerzać mapę poprzez podbój oraz prowadzić swoje wojska nie tylko broniąc miasta ale i atakując wrogów.

3promile

• Gracz
« Odpowiedź #69 dnia: 26.07.2025, 08:41:14 »
 Sięgnąłem do czeluści Tartaru i odnalazłem misję bazylozaura "Nauka i Polityka". To jest bardzo przemyślana przygoda pod względem zasobów, mitologii, osiąganych celów itd. Brawo ten pan!
A poza tym lubię duże mapy... ;)

3promile

• Gracz
« Odpowiedź #70 dnia: 27.07.2025, 16:57:22 »
Kolejna wyprawa archeologiczna po zakamarkach forum zaowocowała odnalezieniem misji Neoptolemosa - "W krainie łowów". Nieźle, naprawdę nieźle się bawiłem. Zabrakło mi jedynie koni ;)

3promile

• Gracz
« Odpowiedź #71 dnia: 03.08.2025, 09:09:38 »
Wykopalisk ciąg dalszy - tym razem "Wojny Perskie" Endixa. Autor co prawda wytyczył na mapie plan miasta, ale nie byłbym sobą, gdybym nie budował po swojemu ;)
Nigdy wcześniej nie zbudowałem tak zamożnego polis - przez 85 lat budowy miasto dorobiło się ponad 10 milionów drachm, płacąc najwyższe wynagrodzenia i pobierając normalne podatki

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
« Odpowiedź #72 dnia: 04.08.2025, 07:32:38 »
Znalazł się archeolog, i bardzo dobrze, niektórych misji dawno nie widziałem :D
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

3promile

• Gracz
« Odpowiedź #73 dnia: 16.08.2025, 16:39:30 »
Jak mawiali starożytni Grecy - strzeżcie się Haspena, nawet gdy przynosi dary (czyt. Na brzegach Atlantyku).
Ja rozumiem, że powódź, że potwory, że bóstwa nieprzychylne, ale bezczelność Bizancjum w tej misji jest po prostu poniżej krytyki. Co za tupet! Bizancjum potrzebuje orychalk, brąz, granit itd. Może jeszcze moją nerkę? Jak rozkapryszony nastolatek. Wcale się nie dziwię, że wschodnie cesarstwo w końcu upadło ;)

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest dziesiec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):
Napisz malymi literami ile to jest osiem odjac osiem (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Stolica Polski (malymi literami) (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe dwadziescia dwa):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe osiemdziesiat trzy):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem