Nieśmiertelne Gry Szukaj
Nieśmiertelne Gry

Autor Wątek: Zmiany na forum  (Przeczytany 1214 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
Zmiany na forum
« dnia: 05.08.2024, 22:19:55 »
Dodałem dodatkowe działy na forum, by nie tylko w wortalu, ale także na forum był prosty podział na gry.
Teraz jeżeli kogoś nie interesuje jakaś gra, to może łatwiej ją ignorować - sprawdzać tylko te kategorie/działy, które się chce.

Na przykład - pod tym linkiem pokazywać się będą tylko nowe posty z kategorii Zeus Pan Olimpu: http://n-gry.pl/forum/index.php?action=unread;all;c=16;start=0 (wystarczy kliknąć "Nieprzeczytane wiadomości" w danej kategorii - zielone zaznaczenie na zrzucie ekranu poniżej)

Innym sposobem jest ustawienie ignorowanych działów:
http://n-gry.pl/forum/index.php?action=profile;area=ignoreboards
(Teraz można ustawić ignorowanie artykułów/plików innych gier dzięki temu, że są w innych działach.)

Można także ukryć kategorie klikając ikonkę minusa (czerwone zaznaczenie na zrzucie ekranu poniżej).

(Przy okazji uprościłem trochę kod wortalu ;) )

Co o tym myślicie? Jeżeli zauważycie jakieś problemy, albo jeżeli macie jakieś pomysły to dawajcie znać.

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
Odp: Zmiany na forum
« Odpowiedź #1 dnia: 09.10.2024, 23:12:35 »
Kolejne zmiany.

Teraz wchodząc na stronę nie powinno się pojawiać ostrzeżenie o niebezpiecznym połączeniu.

Zabezpieczenie dotyczy tylko domeny n-gry.pl, więc zrezygnowałem z subdomen, np: zeus.n-gry.pl - teraz strona główna Zeusa to n-gry.pl/zeus/
Stare linki (z subdomen) nadal powinny działać (no ale trzeba się przeklikać przez ostrzeżenie).
Jeżeli zauważycie gdzieś linki do subdomen (np: zeus.n-gry.pl/xyz) to dawajcie znać - będę poprawiać.

(Zmiana ta wymagała więcej zmian w kodzie niż się spodziewałem, ale chyba wszystko działa - jak zauważycie jakieś błędy - dawajcie znać.)

(Przy okazji poprawiłem trochę kod mysql(i) - błędy z połączeniem z bazą danych nie powinny się już zdarzać. A przynajmniej dużo dużo rzadziej.)

sisi

• Gracz
Odp: Zmiany na forum
« Odpowiedź #2 dnia: 23.11.2024, 06:30:30 »
zmiany na lepsze  :)
wszystko jest bardzo czytelne i działa super.
podziękowania.

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest trzy dodac zero (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre cztery):
Stolica Polski (malymi literami) (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):
Napisz malymi literami ile to jest trzy dodac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre szesc):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem