Nieśmiertelne Gry Szukaj
Nieśmiertelne Gry

Autor Wątek: Kampanie Industry Giant 2  (Przeczytany 336 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
Kampanie Industry Giant 2
« dnia: 25.10.2024, 21:45:34 »
Ukończyłem podstawowe 3 kampanie - łatwą, średnią i trudną, a nawet kilka misji z dodatkowych kampanii. Najtrudniejszymi były 2 misje z trudnej kampanii:
  • misja, w której trzeba każdego roku zwiększać obroty o kilka procent - najważniejszy jest stabilny wzrost, by nie przesadzić w jednym roku, ponieważ w kolejnym wyrobienie 110% tego samego obrotu może okazać się niemożliwe
  • misja, w której w 20 lat trzeba osiągnąć wartość firmy równej 400 milionom - ta misja była wyczerpująca, trzeba inwestować zarobioną gotówkę jak najszybciej, by mnożyła się dalej

Zrobiłem także obrazki map misji z łatwej, średniej i trudnej kampanii (jak ostatnio mam w zwyczaju).

Łatwa kampania:

Średnia kampania:

Trudna kampania:

PS: Ostatni raz grałem chyba jakieś 8 lat temu: https://n-gry.pl/dzienniki/1364

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest dziesiec odjac osiem (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dziewiec):
Napisz malymi literami ile to jest dziesiec odjac dziesiec (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem