Nieśmiertelne Gry Szukaj
Zeus Pan Olimpu

Autor Wątek: Modyfikowanie świątyń  (Przeczytany 73642 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dragwen

• Gracz
Modyfikowanie świątyń
« Odpowiedź #40 dnia: 04.01.2012, 22:24:21 »
Swoją drogą mam dziwne pytanie (niezwiązane z niczym konkretnym tak naprawdę) i kompletnie nie wiem, gdzie je zadać. ;)
hydepark. tu offtopic ;)

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
Modyfikowanie świątyń
« Odpowiedź #41 dnia: 05.01.2012, 08:37:42 »
Hm. Zedytowałam kiedyś Pałac i wyświetliło mi, że nie ma dostępu do siły roboczej. Umożliwiłam przedniej stronie głównego budynku dostęp do drogi i wyszło to samo.

Nie mam już tego kodu. A chciałabym ogólnie się upewnić, jaka może być tego przyczyna.
Musiałabyś podać kod tej świątyni. Wtedy byśmy coś poradzili. ;)

Swoją drogą mam dziwne pytanie (niezwiązane z niczym konkretnym tak naprawdę) i kompletnie nie wiem, gdzie je zadać. ;)
Jeżeli związane z jakąś grą to w dziale głównym tej gry, jeżeli nie - to jak jak mówi Dragwen to Offtopicu.

KSova

• Nołlajf
  • Gracz
  • Nie najgorzej! Zaczynam cię doceniać Arrr!!!
Modyfikowanie świątyń
« Odpowiedź #42 dnia: 04.01.2013, 16:28:08 »
Czy mogą być dwie świątynie tego samego bóstwa
np. standardowa Zeusa i jeszcze jedna dla Zeusa zrobiona przeze mnie
ŁoŁo

KazuaR

• ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
  • Gracz
  • Not enough minerals.
Modyfikowanie świątyń
« Odpowiedź #43 dnia: 04.01.2013, 16:30:26 »
Raczej nie da się postawić naraz dwóch świątyń jednego boga bez grzebania w kodzie gry.

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
Modyfikowanie świątyń
« Odpowiedź #44 dnia: 05.01.2013, 14:37:44 »
Jeżeli chodzi tylko o wygląd to możesz podmienić świątynię innego boga.
Posągi, rzeźby będą wybranego przez Ciebie boga, ale świątynia tak naprawdę będzie ku czci innego boga.

KSova

• Nołlajf
  • Gracz
  • Nie najgorzej! Zaczynam cię doceniać Arrr!!!
Odp: Modyfikowanie świątyń
« Odpowiedź #45 dnia: 12.04.2013, 07:31:04 »
Mi chodzi o takie coś dodaje dwie świątynie i mam do wyboru albo wybieram tą albo tą tak żeby mi się już zbudowane świątynie nie psuły

P.s.

Tj. Moge miec wyglad jednej świątyni w jednej misji a w innej standardowy wygląd
ŁoŁo

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
Odp: Modyfikowanie świątyń
« Odpowiedź #46 dnia: 12.04.2013, 15:07:37 »
Trzeba ręcznie podmieniać plik świątyni gdy chce się mieć inaczej wyglądającą świątynię.

O ile dobrze pamiętam, save'y nie zmieniaja się, dotyczy to tylko nowych gier po podmianie pliku.
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest dziesiec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Stolica Polski (malymi literami) (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe dwadziescia dwa):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe osiemdziesiat trzy):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe sto osiem):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem