Odpowiadając wam wszystkim na pytanie: tak, jeśli kalontas albo kajsztof napisze do mnie na instagramie, to opowiem wam o tym. Chyba że kalontas powie, że nie masz nikomu nie mówić, to wtedy nie powiem. Zobaczycie, czym się zajmuje na co dzień, a moje życie jest wielobarwne i kolorowy oraz rozrywkowe, takie jak zbieranie grzybów po deszczu. Czyli jednym słowem ubaw popachy. Ja wracam teraz do wystawiania towaru, bo zajmuję się mikrobiznesami. Ogólnie to może was nie zaciekawi, ale Święta zaskoczyły mnie tak, jak zima kierowców, czyli Święta się skończyły, a towar świąteczny został na następny sezon świąteczny no, ale co zrobić, jak nic nie robić. Napisałbym coś mądrego o zeusie pani olimpu, ale dobrze wiecie, że zeusa przyszedłem już bardzo dawno temu i to kilka razy. Zastanawiałem się, czy ziemek jest w stanie odkopać Frazeologizmy mitologiczne z dawnego archeosa. Chciałbym ten artykuł edytować po kilkunastu latach tak żeby był tylko moją zasługą, a nie wtedy, jak mi się Kalontas w pierdzieliu, jak wilk w porzeczki i przypisał sobie przysługi, a w ogóle zepsuł mi cały koncept i w ogóle nie o to mi chodziło, bo on sam chyba nie wie, co to jest frazalogizm, a co to jest mitologizm, a ja tak naprawdę przez ostatnie 20 lat myślałem tylko i wyłącznie o tym, dlaczego kalontas mi się wtedy. W dzielił i dlaczego Musiał wrzucić swoje 3 grosze i dlaczego kalontas ma taki kompleks, że nie pozwoli nikomu sam napisać jakiegoś artykułu, tylko wszędzie musi się wtryniać, chociaż nigdy o nie prosi o pomoc, ale chyba wiem o co chodzi i wcale tu nie chodzi, o to, o czym wymyślicie, czyli że kalontas jest historykiem, którego nie potrzebuje. Potrzebuję nikt oraz pomocnikiem o pomoc którego nikt nie prosi... Po prostu ziemek, powiedz mi, czy da się odkopać frazeologizmy mitologiczne czyli artykuł, który pisałem wiele lat temu, jak byłem w gimnazjum, bo chyba jest tam jakaś literówka, którą muszę dzisiaj po dwudziestu latach poprawić. Pozdrawiam