Nieśmiertelne Gry Szukaj
Zeus Pan Olimpu

Autor Wątek: Szczęście w grze  (Przeczytany 7469 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

piterfaros

• Ja, ten dziwny, który nie umie ściągać misji ;D.
  • Gracz
Szczęście w grze
« dnia: 05.03.2011, 14:36:39 »
Jaki fart najlepszy? Mnie osobiście 2 razy odwiedził Hefajstos (nie pamiętam w jakiej misji) pierwszy raz nie wiedziałem gdzie 'wyląduje' ale po raz drugi usunąłem drogę na której wylądował i jak przyszedł tak poszedł (jak wspomniałem nie pamiętam w jakiej misji ale wiem że w mieście Amfipolis.

kaszmir43

• Gość
Odp: Szczęście w grze
« Odpowiedź #1 dnia: 06.03.2011, 13:55:26 »
Ja miałem taki, jak Dionizos przyjazny bóg przywitał do miasta i na końcu zawsze się przewraca. Pewnego razu szedł drogą, a na końcu był mur i przewracając się nogą rozwalił część muru. Próbowałem to powtórzyć ale nigdy nie udało mi się tego dokonać.

KajSztof

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 06.03.2011, 15:54:57 »
Mój największy fart w grze miał miejsce w misji "Wojna peloponeska". Był to epizod w którym Spartę atakowali Persowie. Nieco przeceniłem swoje siły i moja armia będąc blisko rozbicia przepuściła jeźdźca i kilku piechurów. Owa grupa gości ze wschodu szarżowała na mój pałac, zatem wysłałem za nimi oddział pospólstwa, jeźdźca jednak nie byli w stanie dogonić. Pomyślałem sobie: "No ładnie, kawalerzysta zaatakuje mój pałac i witaj życie wasala!". Na szczęście moje, a nieszczęście dla persów, jeździec natrafił na myśliwego i rozpoczął się wspaniały pojedynek, który... Wygrał myśliwy. Pozostałymi wojakami zajął się plebs i tak oto Sparta została ocalona przez samotnego myśliwego, który później prawdopodobnie zginął w walce z dziką świnią. ;D Co do ostatniego nie jestem pewien, więc przyjmijmy, że w glorii i chwale upolował prosiaka i bezpiecznie wrócił do rodziny :D Żałuję, że nie zapisałem jego imienia, imienia bohatera Sparty! ;)

piterfaros

• Gracz
« Odpowiedź #3 dnia: 06.03.2011, 20:26:59 »
Mój największy fart w grze miał miejsce w misji "Wojna peloponeska". Był to epizod w którym Spartę atakowali Persowie. Nieco przeceniłem swoje siły i moja armia będąc blisko rozbicia przepuściła jeźdźca i kilku piechurów. Owa grupa gości ze wschodu szarżowała na mój pałac, zatem wysłałem za nimi oddział pospólstwa, jeźdźca jednak nie byli w stanie dogonić. Pomyślałem sobie: "No ładnie, kawalerzysta zaatakuje mój pałac i witaj życie wasala!". Na szczęście moje, a nieszczęście dla persów, jeździec natrafił na myśliwego i rozpoczął się wspaniały pojedynek, który... Wygrał myśliwy. Pozostałymi wojakami zajął się plebs i tak oto Sparta została ocalona przez samotnego myśliwego, który później prawdopodobnie zginął w walce z dziką świnią. ;D Co do ostatniego nie jestem pewien, więc przyjmijmy, że w glorii i chwale upolował prosiaka i bezpiecznie wrócił do rodziny :D Żałuję, że nie zapisałem jego imienia, imienia bohatera Sparty! ;)
To Żałuję, że nie zapisałem jego imienia, imienia bohatera Sparty! to ci nieźle wyszło
Ja miałem taki, jak Dionizos przyjazny bóg przywitał do miasta i na końcu zawsze się przewraca. Pewnego razu szedł drogą, a na końcu był mur i przewracając się nogą rozwalił część muru. Próbowałem to powtórzyć ale nigdy nie udało mi się tego dokonać.
A to to chyba z krzesła spadłeś jak to zobaczyłeś ;)

piterfaros

• Gracz
« Odpowiedź #4 dnia: 15.03.2011, 20:54:39 »
ja miałem coś podobnego jakoś dziwne tylko u mie zginął i jeden i drugi ;)

hades

• Gracz
« Odpowiedź #5 dnia: 29.05.2011, 11:12:41 »
U mnie jak mnie zaatakowali oceanidzi i wychodzili bezdomni bo mi runa zabrakło to jak atakowali bezdomnych to po dwóch minutach pisze że wojska przeciwnika pokonane

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest osiem odjac osiem (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre piec):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Stolica Polski (malymi literami) (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe dwadziescia dwa):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe sto osiem):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem