Nieśmiertelne Gry Szukaj
Nieśmiertelne Gry

Autor Wątek: Segregacja  (Przeczytany 7964 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nuhdeen

• Gracz
Segregacja
« dnia: 15.07.2012, 16:21:25 »
Może by posegregować dział 'Download'? Mamy już dużo misji i pomyślałam sobie, że dobrym pomyślałam było by utworzenie dla nic osobnego działu. Teraz jest mam bałagan - misje przeplatane z obrazkami, save'ami, świątyniami itd.

Co wy na to?

Wątek przeniesiony z działu "Zeus Pan Olimpu" - dop. ziemek8
Moje misje:
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Anelg

• Nie do końca
  • Gracz
  • Lurker? Zaglądaczka? Nieważne :P
Segregacja
« Odpowiedź #1 dnia: 15.07.2012, 16:34:01 »
Aby mieć wszystko posegregowane, musisz wejść przez vortal, nie przez forum.

Wciśnij przycisk "Download" na górnym pasku, między napisami "Artykuły" a "Video". Upewnij się, że jesteś na wybranej przez siebie grze (spójrz na pierwszy przycisk na pasku lub to, co znajduje się nad nim).

Dalej masz poszczególne sekcje: save'y, świątynie etc.

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
Segregacja
« Odpowiedź #2 dnia: 16.07.2012, 11:03:53 »
Ba, można nawet sobie autorem poukładać, albo jak kto tam chce :)
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

nuhdeen

• Gracz
Segregacja
« Odpowiedź #3 dnia: 17.07.2012, 14:17:14 »
ok, dzięki :)
Moje misje:
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre piec):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Stolica Polski (malymi literami) (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe dwadziescia dwa):
Napisz malymi literami ile to jest dwa dodac piec (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe czterdziesci cztery):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe osiemdziesiat trzy):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem