Nieśmiertelne Gry Szukaj
Nieśmiertelne Gry

Autor Wątek: O, Bogowie! Dyskusja  (Przeczytany 94079 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dragwen

• Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #100 dnia: 10.02.2012, 22:18:44 »
Bardziej podejrzanie wygląda i tak 'walka' między bogami ;)
Szczęście Haspena? Mój pech? Dziwnie to to wygląda.
Czekam na podsumowanie i widząc ostatnie ciekawe wydarzenia.. nie mam pojęcia co robić. oprócz odbicia cześci Xaian :D

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #101 dnia: 10.02.2012, 22:31:19 »
Jeśli mogę sobie pozwolić na sugestie, to po prostu ratować tych co pozostali albo próbować wygonić na siłę agresorów. Po prostu ja bym to zrobił na twoim miejscu.
What we want is a story that starts with an earthquake and works its way up to a climax.

Dragwen

• Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #102 dnia: 10.02.2012, 22:37:19 »
w sumie o to mi chodziło. przeczytałem to co sie dzieje razem z wieloma innymi informacjami a poza tym mam zlansowany mózg przez Maria Holic (Trzeba się pozytywnie [?] nakręcić na ferie. Poza tym w kolejce czeka Death Note)

KazuaR

• ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
  • Gracz
  • Not enough minerals.
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #103 dnia: 10.02.2012, 23:38:56 »
[offtopic]
Death Note

Taaak, DN jest bardzo wesoły. xD[/offtopic]

Mam rozumieć, że na Don Korniszonie mowa o młodych Smokopijawkach? (nie ogarniam ostatnio tak więc pytania będą ^^)

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #104 dnia: 11.02.2012, 00:18:01 »
Mam rozumieć, że na Don Korniszonie mowa o młodych Smokopijawkach? (nie ogarniam ostatnio tak więc pytania będą ^^)

Jeśli im zostawiłeś, to tak.
What we want is a story that starts with an earthquake and works its way up to a climax.

Dragwen

• Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #105 dnia: 11.02.2012, 00:25:47 »
[offtopic]
Death Note

Taaak, DN jest bardzo wesoły. xD[/offtopic]

Wiem co to jest ^^
I najpierw przygotowuje się tymi pierdołami :D

szarl

• ]:->
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #106 dnia: 23.02.2012, 17:15:24 »
Fuuuck! Ja przecież pisałem już turę...
Muszę ją gdzieś odgrzebać.
"Jeśli nas mają wzbogacać skarby głęboko ukryte i zakopane, to czy nie możemy się czuć bogatymi, jeśli ich w ogóle nie posiadamy."
Pańczantra, Księga Wtóra

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #107 dnia: 25.02.2012, 13:49:43 »
Jeszcze dzisiaj sprawdzę, czy wszyscy odpisali. Przepraszam za ewentualne opóźnienia, ale miałem zajęcia w "realu", które były trochę ważniejsze.

Dragwen

• Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #108 dnia: 01.03.2012, 14:16:40 »
*wbija łopatę w jeszcze dość świeżą ziemię i próbuje odkopać niedawno zapomniane Dziwo*
Brakuje kogoś? :P

Chyba że nadal masz 'zajęcia'. Jest napisane 'miałem'. Jeśli źle rozumuje to od razu przepraszam.

KazuaR

• ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
  • Gracz
  • Not enough minerals.
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #109 dnia: 02.03.2012, 14:59:44 »
Ja się wpisywałem do tury. o3o

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #110 dnia: 03.03.2012, 20:32:05 »
Niestety, ale dość ważne rzeczy mam na głowie. I chyba po raz ostatni użyłem słowa "dzisiaj" w tym kontekście. :P

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #111 dnia: 03.03.2012, 21:18:25 »
W międzyczasie pomiędzy rollowaniem tury a podsumowaniem jej, mam pytanie do Ziemka. WTF was this about? Skąd ten pomysł na kosmicznego porywactwo?

Haspen

• Moderator
  • Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #112 dnia: 03.03.2012, 22:20:42 »
Czas na naradę wojenną bóstw, in character ;)

Jeśli coś postanowimy zdziałac, razem czy osobno, dla klaryfikacji polecam pogrubić takie kwestie.
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #113 dnia: 04.03.2012, 11:26:19 »
W międzyczasie pomiędzy rollowaniem tury a podsumowaniem jej, mam pytanie do Ziemka. WTF was this about? Skąd ten pomysł na kosmicznego porywactwo?
Sorry, to takie nie na miejscu? Nie wiedziałem. Nie wpadłem na nic innego, ciekawego.

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #114 dnia: 04.03.2012, 12:09:31 »
Po prostu w rezultacie nagle wszystkie istoty we wszechświecie zostały porwane przez całą Galaktykę i wsadzone w jedno miasto. Brzmi jak scenariusz finału serii Doctora Who, z tobą w roli Davrosa, albo innego megalomaniaka. :P

To może tutaj odbądźmy tą naradę i zostawmy tamten wątek na podjęte decyzje i rzuty, hmm?

Asterion przybył na wezwanie Ja'Gha, choć wygląda na zdenerwowanego
Asterion: Przybyłem, choć niepodoba mi się, że zostałem oderwany od mojej pracy. I przede wszystkim żądam, by ten... glut zwrócił wszystko tam skąd zabrał!

Dragwen

• Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #115 dnia: 04.03.2012, 20:10:42 »
Dragwen również stawił się na wezwanie Ja' Gha.
Dragwen: Żądam oddania istot przeze mnie stworzonych na ich poprzednie miejsce bytowania, tam gdzie wychowali się i powstali. Przypominam też, iż musimy uwzględnić statek demonów zmierzających do jednego z zamieszkanych układów.

Haspen

• Moderator
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #116 dnia: 04.03.2012, 20:28:03 »
Ja'Gha:
Ha! Tego można było się spodziewać po maluczkich. Nawet na naradzie nie potrafią skupić się na ważniejszych rzeczach. Istoty wasze i wyznawcy? Praca wasza? To wszystko można obrócić w święte prochy i nicość skinieniem palca, już nie wspomnieć o tych istotach z innego miejsca! Na moje, powinniśmy połączyć swe siły, abym mógł zniszczyć to dziwne miasto wraz ze wszystkimi jego demonami. Okręt też przyda się usunąć.

Kalontas

• Demiurg
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #117 dnia: 04.03.2012, 21:09:56 »
Asterion: Miasto to nie moje zmartwienie. O ile odzyskam moich podwładnych, może sobie robić co chce. W kwestii demonów pomogę, jeśli zobaczę, że naprawdę nie dajecie sobie rady beze mnie.

Dragwen

• Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #118 dnia: 04.03.2012, 21:23:21 »
Jak widzę powoli tworzy się pewien panteon, a raczej Haspen dąży by Ja'Gha był Zeusem/Światowidem/Jupiterem czy czymś tam jeszcze. ^^

Dragwen: Tak, miasto  to jest dość dziwne, jednak nie wiemy, jak potoczą się losy tego wszechświata więc nie trzeba go niszczyć. Kiedyś, gdy całe uniwersum będzie w niebezpieczeństwie ludy tego świata będą mogły znaleźć tu schronienie.
Co do statków demonów - powinniśmy go zniszczyć lub wysłać tam, skąd przybył. Istoty które na nim przyleciały nie postępują ani mądrze, ani jak winno się postępować, więc śmierć będzie dla nich najlepszym wyjściem. Nie wiem, czy są szanse na poprawę.

Haspen

• Moderator
  • Gracz
O, Bogowie! Dyskusja
« Odpowiedź #119 dnia: 04.03.2012, 23:52:23 »
Niee, ja jestem tylko Prometeuszem walki i honoru, a przy okazji kpię z reszty bóstw ^^

Ja'Gha:

W życiu jak na wojnie, nie można się wahać zbyt długo! Już i tak wystarczająco długo pozwalaliśmy tym... istotom podróżować po tym wszechświecie. Zniszczę je, ich posiekane cząstki umieszczę z powrotem na tym ich okręcie, a sam okręt cisnę w słońce!

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre piec):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Stolica Polski (malymi literami) (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe dwadziescia dwa):
Napisz malymi literami ile to jest dwa dodac piec (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe czterdziesci cztery):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe osiemdziesiat trzy):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem