Nieśmiertelne Gry Szukaj
Zeus Pan Olimpu

Autor Wątek: Save Dalios z 'Nowy Świat'  (Przeczytany 12554 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Haspen

• Gracz
  • Panie Peasley, gdzie jest mój Earl Grey?
Save Dalios z 'Nowy Świat'
« dnia: 30.04.2016, 19:41:46 »
Porządny save z finalnej wersji mojej najnowszej kampanii. Wszystkie cele ostatniego epizodu zrealizowane, Muzeum Atlantika góruje nad centrum miasta, a wrodzy bogowie są bici po twarzy przez Afrodytę (Hefajstos, Ares) i Posejdona (Atena). Oprócz Demeter, bo ta biedna się gubi w gąszczu drzewek pomarańczowych i zanim się skończy znęcać nad ogrodnikami, to już ucieka na kraniec mapy :D

Jak wszystkie moje save'y, ten także na 'Herosie'.
World of Horror - a reszta gier może się schować :P
Czym się mogę pochwalić na N-Gry.pl - Misje i gry otwarte (2010-2019)

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
Odp: Save Dalios z 'Nowy Świat'
« Odpowiedź #1 dnia: 03.05.2016, 18:41:25 »
Widać, że mapa jest wymagająca pod względem planowania - nawet Ty musiałeś odejść od swoich dzielnice "L-ek". ;)
I trochę spoilerów widzę ;) (jeszcze nie przeszedłem tej misji) - ani brązu, ani srebra nie można wydobywać? :(

Haspen

• Gracz
« Odpowiedź #2 dnia: 03.05.2016, 20:08:14 »
Hehehehe, zobaczysz sam ;D

bazylozaur

• twórca misji
  • Gracz
« Odpowiedź #3 dnia: 10.05.2016, 21:21:23 »
Oto moje wspaniałe Dalios  :) (ukończone na poziomie bóg)

Haspen

• Gracz
« Odpowiedź #4 dnia: 10.05.2016, 23:23:15 »
Hmm, czy ja dobrze widzę, czy jednak udało się dotrzeć do kilku drzewek za strumykiem?

Starałem się aby produkcja drewna nie była możliwa po zalaniu wyspy, a niech to :P

jeziu5

• Gracz
« Odpowiedź #5 dnia: 15.05.2016, 00:33:16 »
Ja chyba podszedłem w zupełnie inny sposób do tworzenia miasta, bo budowałem od wybrzeży w głąb wyspy (i to zaczynając od południa). I też szukałem opcji na drewna, ale sie nie dopatrzyłem ;)

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest dziesiec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre piec):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe osiemdziesiat trzy):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe sto osiem):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem