Witam, jestem tutaj nowy, ale zauważyłem, że na stronie jest kilka błędów, które miło by było wyeliminować.
1. Proces rejestracji, a konkretnie weryfikacja, to jest troszkę nieśmieszny żart, po co tyle pól do wypełnienia? Rozumiem zabezpieczenia przed botami, ale są na to inne sposoby, które nie uprzykrzają procesu rejestracji dla nowego usera, dodałem zrzut ekranu, jak to aktualnie wygląda.
Dodatkowo przy rejestracji, gdy kliknie się, by odświeżyć okno z kodem captcha, nagle........ widok wraca na główną stronę i trzeba jeszcze raz wchodzić w rejestrację i wypełniać wszystko na nowo, ehh byłem bliski rezygnacji wtedy. Błąd widziałem, że występuje na przeglądarkach: Chrome, Firefox, Edge, Brave.
2. Polskie znaki (tak mi się wydaje) w ogóle nie wyświetlają się poprawnie na stronie, nie wiem, czy ktoś ma oczy czy nie, ale nic na stronie nie jest czytelne. Błąd widziałem, że występuje na przeglądarkach: Chrome, Firefox, Edge, Brave. Dołączam kolejne załączniki.
3. Nieaktualna wersja silnika strony, na dzień dzisiejszy jest to 2.1.7, a tutaj: 2.0.19 z 2011 roku.
Edit do 2 punktu, w postach jest to samo, brawo....