Nieśmiertelne Gry Szukaj
Zeus Pan Olimpu

Autor Wątek: Rampa do kamieniołomu - prośba  (Przeczytany 5676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

balthar

• Gość
Rampa do kamieniołomu - prośba
« dnia: 15.10.2010, 19:04:14 »
Witam sciągłem mape z tego portalu i zauważyłem bład jakim jest dostep do kamieniołomu ludzie nie maja tam jak wejsc, ponieważ jest on na górce do którego nie ma rampy ja u siebie robie ja w edytorz,e ale nie chce mi sie ona zapisac prosił bym o zrobienie mi takiej rapy link do mapy daje nizej.

http://hotfile.com/dl/76203309/187cb64/Wielki_Rozkwit.rar.html

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
Odp: Rampa do kamieniołomu - prośba
« Odpowiedź #1 dnia: 16.10.2010, 10:19:32 »
W jaki sposób zapisujesz misję? (potem ją uruchamiasz dla sprawdzenia tak?) Klikasz "stwórz misję" czy tylko "zapisz"?

balthar

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 16.10.2010, 12:25:14 »
Witam
no wstawiam rampe i daje tam zapisz  pote wychodze tam gdzie sa te zakładki mapa macierzysta i kolonie i tam tez daje zapisz  i importuj mape  i nic to nie daje ja sie ne atym nie znam i probowałem tak jakmi sie wydawało
 nie uruchamiam jej o nie wiem jak

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
« Odpowiedź #3 dnia: 16.10.2010, 13:42:47 »
Proszę stosuj ktopki i przecinki, bo bardzo ciężko zrozumieć o co Ci chodzi.

Czyli tworzysz rampę, zapisujesz mapę, wychodzisz do edytora, wchodzisz do mapy jeszcze raz i już tej rampy nie ma?

balthar

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 16.10.2010, 17:38:29 »
Dokłądnie tak.Wchodze w edycja tej mapy macierzystej robie rampe do tego kamieniołomu  daje tam zapisz i wychodze do edytora gdzie jest ten nieeski cały obraz i tam mozna dodac kolonie i te inne pierdoły  tekst, no i tam tez daje zapisz  i poem wciskam iportuj mape wychodze całkiem z edytora i wchodze w zeusa jeszcze raz  po wczesniejszym jego restarcie i dalej ta mapa jest taka jaka była bez tej rampy nie wime co robie zle

ziemek8

• Administrator
  • Gracz
« Odpowiedź #5 dnia: 16.10.2010, 18:23:54 »
Wciskasz "importuj mapę"? Gdzie ten przycisk się znajduje?
Powinieneś wybrać z menu Plik (na górze) pozycję "Stwórz misję".

balthar

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 16.10.2010, 19:37:04 »
SUper Bardzo ci dziękuje za pomoc wystarczyło nacisnac"stwórz  miisje " i sie udało jeszcze raz dziekuje

W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Nazwa: Email:
Weryfikacja:
Wpisz litery widoczne na obrazku
Posłuchaj liter / Prośba o inny obrazek
Wpisz litery widoczne na obrazku:
Napisz malymi literami ile to jest dziesiec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre dwa):
Napisz malymi literami ile to jest osiem odjac osiem (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest cztery odjac cztery (na koncu (bez spacji) dopisz cyfre trzy):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac dwa (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe osiemdziesiat trzy):
Napisz malymi literami ile to jest piec odjac jeden (na koncu (bez spacji) dopisz liczbe sto osiem):

Witamy!

Dostęp dla gości
Niezarejestrowani goście mają pełny dostęp do wszystkich zasobów, muszą jednak podawać odpowiedzi na antyspamowe pytania kontrolne. Zachęcamy do rejestracji, aby wygodniej korzystać ze strony, móc identyfikować się w naszej społeczności oraz móc modyfikować ustawienia strony pod swoje gusta.

Pliki Cookie
Używamy plików Cookie, aby ułatwiać korzystanie z naszej strony oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać Cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Rozumiem